En blogg om: * Hälsa * Skönhet * Träning * Arbetet med ett fantastiskt företag inom wellness, i teamet Fit4Life!
Observera att bloggen drivs av privat, oberoende TeamPartner, och inte är någon officiell sida för PM eller dess produkter.

tisdag 21 juni 2011

Senaste nytt

Så vad händer i teamet för tillfället då? Igår var delar av oss i Ängelholm på kontoret/lagret. Bunkrade upp lite, men träffade även vår supertrevliga Sverigechef Gabriel Callert, och fick en kanonbra utbildning som han tog sig dyrbar tid för att hålla!! Vi fick en massa djup kunskap om produkterna och hur dom faktiskt fungerar i kroppen. Jag skulle så klart vilja berätta allt, men det blir ju himla långdraget att läsa om, för det finns en hel del att säga.. Den informationen kan man helt enkelt få om man är intresserad av att få den, och då är det bara att hojta till!

Men kan säga så mycket som så, att jag förstår varför både stora välkända läkemedelsföretag (jajamen, det är faktiskt sant!!) och andra företag inom wellness har försökt sno och kopiera PM´s produkter. Dom fick såklart på nöten, eftersom produkterna är patenterade, Restoraten är t.om. dubblet patenterad, vad nu det innebär i praktiken. Resulterade iaf i skadestånd och andra tråkigheter för dom.

En ganska vanlig fråga är varför produkterna inte säljs i butik om dom är så himla bra, utan bara säljs genom oss som arbetar med företaget. Det är så enkelt att just för att produkterna är så unika och avancerade, så fungerar det inte rent praktiskt att dom skulle säljas på det viset. Produkterna behöver presenteras och förklaras, för att göras rättvisa. Men det händer alltså att förfrågningar kommer in, om att få ensamrätt i ett visst land o.s.v., att få sälja FitLines produkter i butik. Men svaret är alltså Nej.

Just i detta nu pågår Wellnesskväll i Kristianstad, där man får chans att smaka FitLines fantastiska produkter, och prova och känna på hudvårdsprodukterna från BeautyLine. Man bjuds även på mat, dryck och föreläsning. Jag har tyvärr haft förhinder idag. Och därför har jag ärligt talat missat att informera om det här i bloggen. Men den goda nyheten är att det kommer en ny chans i morgon kl: 19! Samma sak; mat, dryck, föreläsning och produkter. Dra iväg ett mail om Du är intresserad av att komma, så får du mer detaljerad info!

Och i morgon kl 19:00 hålls affärspresentation i Stockholm, där företaget, produkterna samt businessmöjligheten kommer att presenteras. Källaren Peder Muur, Surbrunnsgatan 25. Samma här, maila mig om Du är intresserad, så kommer jag se till att Du tas omhand av trevliga människor där ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar